ESITTELY

Kennel Gigabit on kasvattanut suursnautsereita vuodesta 2000 ja mustia kääpiösnautsereita muutaman pentueen ja yhden australiankelpiepentueen. V. 2020 on syntymässä ensimmäinen cairnterrieripentue. Tällä erää kasvatamme vain suursnautsereita ja cairnterrierejä ja pentueita syntyy harvakseltaan 1-2 vuoden välein. Pennut kasvavat kotioloissa. Suursnautserien ja cairnterrierin lisäksi meillä on tällä erää myös yksi karkeakarvainen saksanseisoja.

Ensimmäisen suursnautserini Recknagel Asconan hankin v.91 ja siitä lähti innostus aktiiviseen harrastamiseen omien koirien kanssa. Omilla suursnautsereilla olen kilpaillut palveluskoirakokeissa useampana vuonna SM-tasolla sekä olen kilpaillut myös TOKO:ssa ja Agilityssä. Palveluskoiralajien lisäksi koulutan koiria sisäetsintätehtäviin hajuerottelutekniikkaan perustuvalla menetelmällä. Talvisin harrastamme vetohiihtoa, lastenvetoja ja koirareellä ajelua. Omien kasvattien omistajia opastan tottelevaisuudessa, pk-lajeissa, agilityssä ja vetohiihdossa.

Olen pätevöity koulutusohjaaja, MH-luonnekuvauksen B-toimihenkilö ja luonnetestituomari. Olen suorittanut Winnova:n ammattiin tähtäävän hajukoirakoulutuksen ja eläinalaa olen opiskellut trimmaajan, eläintenkouluttajan ja koirahierojan ammattitutkintoon valmistavissa  koulutuksessa.  Työskentelen tällä erää koirien trimmaajana, koirahierojana ja kouluttajana.

Asumme mieheni kanssa omakotitalossa pohjois-Siuntiossa Nummelan lähistöllä ja tontistamme on n. 1 hehtaari aidattuna koirilla juoksennella vapaasti.

Kennel GIGABIT
Tuija Juselius
Nummela, Finland
Tel. +358-40-823 9719
WhatsApp- & Telegram- Messengerit käytössä
Email: tuijakirsi.juselius(at)gmail.com

Tuija & Hofburg African Diamond

Tuija & Joli

Tuija & Joli

 

Suursnautserit – Giant Schnausers – Riesenschnauzer