ESITTELY

Kennel Gigabit on kasvattanut suursnautsereita vuodesta 2000 ja mustia kääpiösnautsereita muutaman pentueen ja yhden australiankelpiepentueen. Tällä erää kasvatamme vain suursnautsereita ja pentueita syntyy harvakseltaan 1-2 vuoden välein.

Ensimmäisen suursnautserini Recknagel Asconan hankin v.91 ja siitä lähti innostus aktiiviseen harrastamiseen omien koirien kanssa. Omilla suursnautsereilla olen kilpaillut palveluskoirakokeissa useampana vuonna SM-tasolla sekä olen kilpaillut myös TOKO:ssa ja Agilityssä. Palveluskoiralajien lisäksi koulutan koiria sisäetsintätehtäviin hajuerottelutekniikkaan perustuvalla menetelmällä. Talvisin harrastamme vetohiihtoa, lastenvetoja ja koirareellä ajelua. Omien kasvattien omistajia opastan tottelevaisuudessa, pk-lajeissa, agilityssä ja vetohiihdossa.

Olen pätevöity koulutusohjaaja, MH-luonnekuvauksen B-toimihenkilö ja luonnetestituomari. Olen suorittanut Winnova:n ammattiin tähtäävän hajukoirakoulutuksen ja lisää eläinalaa opiskelen tällä hetkellä eläintenkouluttajan ammattitutkintoon valmistavassa  koulutuksessa sekä koirahierojakoulutuksessa.

Asumme mieheni kanssa omakotitalossa pohjois-Siuntiossa Nummelan lähistöllä ja tontistamme on n. 1 hehtaari aidattuna koirilla juoksennella vapaasti.

Kennel GIGABIT
Tuija Juselius
Nummela, Finland
Tel. +358-40-823 9719
WhatsApp- & Telegram- Messengerit käytössä
Email: tuijakirsi.juselius(at)gmail.com

Tuija & Hofburg African Diamond

Tuija & Joli

Tuija & Joli

 

Suursnautserit – Giant Schnausers – Riesenschnauzer